Wednesday, December 8, 2010

Lima Kosong



Hello peeps!

Ahah. Nak tau tak. Pia sudah addicted sama ini cerita. Hawaii Five-O! Versi baru punyaaa tau. Bukan yang lama punyaa. Ok, macam biasa ye. Pia jatuh cinta dengan dua hero cerita ni. OMG. Dorang sangat hot ok.. Err, i mean charming. Yes! Charming. Masing masing bawa character dengan baik. Haih.. Penat lah macam ni kann. Tengok hero handsome je jatuh cinta. Haha.. Just kidding. Actually, pia suka cerita ni sebab cerita dia lebih kurang mcm CSI, Criminal Mind tuu. Tapi kan. cite ni sebenarnya dah lama tau. I mean, dia ade version yang lama. Gila oldskol punya lah. Rasanya zaman Baywatch dulu kot. Then, dorang buat comeback yang baru. Pelakon baru, cerita baru, tapi theme song yang lama. Whoa! Best!



Paling pia suka masa opening cerita.Theme song dia sangat cool. Hee. Ala, korang familiar dengan opening lagu cerita ni. Nanti search kat utube kayh kalau nak dengar. Fyi, Series ni shooting kat Hawaii. Oh, salah satu juga sebab kenapa pia suka cite ni. Hawaii! Tempat yang pia nak sangat pergi. Nak sangat meluncur kat pantai ni(padahal taktau meluncur pun sebenarnya). Hehe. Suka sangat Hawaii. Pulau dia cantik. Harap2 lah dapat pergi sini suatu hari nanti. Aminn. okayh. Dah mengarut dah pia ni. Hee. Korang kena tengok cite ni. Lagi lagi bila tengok Alex O'Loughlin dengan Scott Caan bergaduh. Ada je yang tak kena bila dorg buat tugasan sama sama. Tu yang buat kelakar. Heroin cite ni, Grace Park pun cantik. Pendek kata, best lah cite ni. hehe. Haih, pia tau korang tak excited pun bila baca ape yang pia tulis. Korang kena tengok cite ni. Okayh? Baru tau best ke tak.


Ni version lama punya.

Ok, ini semua pendukung utama Hawaii Five-O 2010.

These two guys are my Hero. Lalala~

video
The theme song. Njoy!

1 comment: