Thursday, March 17, 2011

House Bunny

17 March 2010.

Lepas makan cheese nan feveret kat Hakim, Seksyen 7, Suzy ajak tgk arnab kat tepi tasik. Ade orang jual. Kami; kak cik dan pia pun follow je sebab masing masing mood tak berapa ok. Rasa macam nak demam akibat mandi ujan atas skuter. Bila sampa je, wajah muram kitorang terus jadi ceria beria. hehe. Pia memang dah jatuh hati kat semua arnab tu. Rambang mata. Pilih punya pilih, Suzy pilih arnab warna hitam. Comel gila! and kak cik pilih warna brown, sangat ayu macam tuan die. haha. Pia??? hehe. belum lagi. Belum sampai seru. Biarlah pia jadi baby sitter untuk arnab Suzy ngan Kak cik je. Si Roy and Daisy (arnab suzy) kat uma tu pun tak terjaga lagi. Hehe. Meriah rumah kami ade empat bunny. At least ade tempat nak bermanja kannn. Gambar dorang takde lagi. Nanti pia minta kat suzy gambar dorang okayh. Itu je nak cerita. Sekian.

3 comments:

  1. ae,,kt mane yg ade jual arnab pia???brape die jual 1 ek???

    ReplyDelete
  2. kat tasiok seksyen 7. pegilaaaa. banyak yang comel comel. :)

    ReplyDelete